17MB130 connected anakart kullanıcılarına yeni güncelleme çıktı. 3.4.7.1.1.0

yefe78 Çevrimdışı

yefe78 

Aktif Üye
20 Ocak 2018
354
vestele bir sorsanız bu model ile ilgili başka bi durum mu var acaba neden full yazılım yüklenmiyor cihaza

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Cvp: 17MB130 connected anakart kullanıcılarına yeni güncelleme çıktı. 3.4.7.1.1.0

yefe78' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Yazılım yükleyemeyen bir kaç arkadaşımız var forumda.
Uzaktan elimden bir şey gelmiyor arkadaşlar inanın elimden geldiğince detaylı anlatımları da aktardım size.
Halen yüklenmiyorsa belki de uzman personel müdahalesi gerekiyordur :alala:

Ado ustam beni hatirladinmi bendede 50ud8400 tv me full yazilim yukleyememistik acaba baska bisey mi var swprofileden kapatmis olabilirlermi yada baska bisey ne bileyim

Yazılım yüklemenin anakart bazında en ince detaylarına kadar yayınladım azizim. Buna rağmen yüklenmiyor ise benim elimden bir şey gelmiyor artık.
Yazılım yüklemeyi engelleyecek hiç bir girişimde bulunmuyor VESTEL yetkilileri, zira bu konuyu kendileri ile konuşmuştum ve yasal anlamda zaten yazılımın veri tabanının açık kaynak kod sistem olması nedeniyle bir sorun olmadığını ancak tüketicinin müdahalesi kaynaklı çökmesinin tespiti durumunda garanti dışı bırakma hakları olduğu konusunda mutabık kalmıştık. Yani yazılımlar ile ilgili bir engelleri yok kendilerinin.

yefe78 Çevrimdışı

yefe78 

Aktif Üye
20 Ocak 2018
354
Cvp: 17MB130 connected anakart kullanıcılarına yeni güncelleme çıktı. 3.4.7.1.1.0

Ado' Alıntı:
yefe78' Alıntı:
Ado ustam beni hatirladinmi bendede 50ud8400 tv me full yazilim yukleyememistik acaba baska bisey mi var swprofileden kapatmis olabilirlermi yada baska bisey ne bileyim

Yazılım yüklemenin anakart bazında en ince detaylarına kadar yayınladım azizim. Buna rağmen yüklenmiyor ise benim elimden bir şey gelmiyor artık.
Yazılım yüklemeyi engelleyecek hiç bir girişimde bulunmuyor VESTEL yetkilileri, zira bu konuyu kendileri ile konuşmuştum ve yasal anlamda zaten yazılımın veri tabanının açık kaynak kod sistem olması nedeniyle bir sorun olmadığını ancak tüketicinin müdahalesi kaynaklı çökmesinin tespiti durumunda garanti dışı bırakma hakları olduğu konusunda mutabık kalmıştık. Yani yazılımlar ile ilgili bir engelleri yok kendilerinin.

Peki hocam full yazilim  yukleyebilmis borduda mb130 olan tv modeli farkli olsada birinden swprofile dosyasini isteyip bu tv ye yuklesem tv cokermi bide full yazilim yuklemeyi oyle deneyim diyorum

wendor11 Çevrimdışı

wendor11 

Aktif Üye
6 Şub 2018
80
47

Aynı tv aynı sorun cözüm bulursanız takip deyim

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

yefe78' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Peki hocam full yazilim  yukleyebilmis borduda mb130 olan tv modeli farkli olsada birinden swprofile dosyasini isteyip bu tv ye yuklesem tv cokermi bide full yazilim yuklemeyi oyle deneyim diyorum

Aynı iş emrindeki swprofile ile sorun yok :ok:

yefe78 Çevrimdışı

yefe78 

Aktif Üye
20 Ocak 2018
354

Ado' Alıntı:
yefe78' Alıntı:

Aynı iş emrindeki swprofile ile sorun yok :ok:

8400 e 8900 modelin swprofilesi olmaz diyorsun dimi hocam

wendor11 Çevrimdışı

wendor11 

Aktif Üye
6 Şub 2018
80
47

Ado hocam artik yayinlayin mb 130 yazilimi 3.47.13

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45

S.A. USTAM BENDE DE 50UD8400 VAR SENİN VERDİĞİN SWPROFİLE DOSYASINI YÜKLEDİM İŞLEM TAMAM YANLIZ BİR SORUN DAHA VAR BEN DERDİMİ ANLATAMADIM MÜŞ HİZMETLERİNE VESTELİN ESKİ TV LERİNDE BRRİP.XVİD DOSYA UZANTILI FİLMLERİ AÇARKEN BİZİM MB130 LARDA BU FORMATTAKİ FİLMLERİ AÇMIYOR MALESEF DENE BÜYÜK İHTİMALLE SENİN TV DE AÇMAYACAKTIR. BU FORMAT TİPİ OLDUKÇA POPÜLER OLUP ÇOĞU SİTE BUNU KULLANMAKTADIR SANA BİR LİNK VERECEM İNDİR BAK SENİN TV DE ÇALIŞTIRMAYACAK BU ARADA KRAL Bİ FİLM VERDİM İZLEMEYEN İZLESİN MUTLAKA :) BİRDE TAHMİNİMCE FULL YAZILIM YÜKLEME KISMINI DA SWPROFİLEDEN KAPATMIŞLAR SEN TV NE FULL YAZILIM YÜKLEMEYİ DENEDİNMİ

RAR ŞİFRESİ: " "
Dostum full yazilim yuklenebiliyor aryik Ado ustad cozdu sagolsun.forumda mevcut.avi dosyalarini acmama sorunu devam ediyor...

B Çevrimdışı

BİL&SAM

Yeni Üye
8 Mar 2020
22
52
IMG_20200312_140121.jpg
. Bu kartın ve versiyonun en son sürümü varmı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

IMG_20200312_1402301cca65a07872f7dd.jpg
üsdatlar birde panel bilgisi alabilir miyim

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
IMG_20200312_140121.jpg
. Bu kartın ve versiyonun en son sürümü varmı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

IMG_20200312_1402301cca65a07872f7dd.jpg
üsdatlar birde panel bilgisi alabilir miyim
v5 kısmı picasso menü sizinkidir, güncel klasöründen yazılım indirebilirsiniz

Geri
Üst Alt