yefe78' Alıntı:Ado' Alıntı:Yazılım yükleyemeyen bir kaç arkadaşımız var forumda.
Uzaktan elimden bir şey gelmiyor arkadaşlar inanın elimden geldiğince detaylı anlatımları da aktardım size.
Halen yüklenmiyorsa belki de uzman personel müdahalesi gerekiyordur :
Ado ustam beni hatirladinmi bendede 50ud8400 tv me full yazilim yukleyememistik acaba baska bisey mi var swprofileden kapatmis olabilirlermi yada baska bisey ne bileyim
Ado' Alıntı:yefe78' Alıntı:Ado ustam beni hatirladinmi bendede 50ud8400 tv me full yazilim yukleyememistik acaba baska bisey mi var swprofileden kapatmis olabilirlermi yada baska bisey ne bileyim
Yazılım yüklemenin anakart bazında en ince detaylarına kadar yayınladım azizim. Buna rağmen yüklenmiyor ise benim elimden bir şey gelmiyor artık.
Yazılım yüklemeyi engelleyecek hiç bir girişimde bulunmuyor VESTEL yetkilileri, zira bu konuyu kendileri ile konuşmuştum ve yasal anlamda zaten yazılımın veri tabanının açık kaynak kod sistem olması nedeniyle bir sorun olmadığını ancak tüketicinin müdahalesi kaynaklı çökmesinin tespiti durumunda garanti dışı bırakma hakları olduğu konusunda mutabık kalmıştık. Yani yazılımlar ile ilgili bir engelleri yok kendilerinin.
yefe78' Alıntı:Ado' Alıntı:Yazılım yüklemenin anakart bazında en ince detaylarına kadar yayınladım azizim. Buna rağmen yüklenmiyor ise benim elimden bir şey gelmiyor artık.
Yazılım yüklemeyi engelleyecek hiç bir girişimde bulunmuyor VESTEL yetkilileri, zira bu konuyu kendileri ile konuşmuştum ve yasal anlamda zaten yazılımın veri tabanının açık kaynak kod sistem olması nedeniyle bir sorun olmadığını ancak tüketicinin müdahalesi kaynaklı çökmesinin tespiti durumunda garanti dışı bırakma hakları olduğu konusunda mutabık kalmıştık. Yani yazılımlar ile ilgili bir engelleri yok kendilerinin.
Peki hocam full yazilim yukleyebilmis borduda mb130 olan tv modeli farkli olsada birinden swprofile dosyasini isteyip bu tv ye yuklesem tv cokermi bide full yazilim yuklemeyi oyle deneyim diyorum
Ado' Alıntı:yefe78' Alıntı:Peki hocam full yazilim yukleyebilmis borduda mb130 olan tv modeli farkli olsada birinden swprofile dosyasini isteyip bu tv ye yuklesem tv cokermi bide full yazilim yuklemeyi oyle deneyim diyorum
Aynı iş emrindeki swprofile ile sorun yok :
yefe78' Alıntı:Ado' Alıntı:Aynı iş emrindeki swprofile ile sorun yok :
8400 e 8900 modelin swprofilesi olmaz diyorsun dimi hocam
Dostum full yazilim yuklenebiliyor aryik Ado ustad cozdu sagolsun.forumda mevcut.avi dosyalarini acmama sorunu devam ediyor...Cvp: 17MB130 connected anakart kullanıcılarına yeni güncelleme çıktı. 3.4.7.1.1.0
S.A. USTAM BENDE DE 50UD8400 VAR SENİN VERDİĞİN SWPROFİLE DOSYASINI YÜKLEDİM İŞLEM TAMAM YANLIZ BİR SORUN DAHA VAR BEN DERDİMİ ANLATAMADIM MÜŞ HİZMETLERİNE VESTELİN ESKİ TV LERİNDE BRRİP.XVİD DOSYA UZANTILI FİLMLERİ AÇARKEN BİZİM MB130 LARDA BU FORMATTAKİ FİLMLERİ AÇMIYOR MALESEF DENE BÜYÜK İHTİMALLE SENİN TV DE AÇMAYACAKTIR. BU FORMAT TİPİ OLDUKÇA POPÜLER OLUP ÇOĞU SİTE BUNU KULLANMAKTADIR SANA BİR LİNK VERECEM İNDİR BAK SENİN TV DE ÇALIŞTIRMAYACAK BU ARADA KRAL Bİ FİLM VERDİM İZLEMEYEN İZLESİN MUTLAKA BİRDE TAHMİNİMCE FULL YAZILIM YÜKLEME KISMINI DA SWPROFİLEDEN KAPATMIŞLAR SEN TV NE FULL YAZILIM YÜKLEMEYİ DENEDİNMİ
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
RAR ŞİFRESİ: "Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol."
. Bu kartın ve versiyonun en son sürümü varmı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
üsdatlar birde panel bilgisi alabilir miyim