17MB130 connected anakart kullanıcılarına yeni güncelleme çıktı. 3.4.7.1.1.0

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45
Cvp: 17MB130 connected anakart kullanıcılarına yeni güncelleme çıktı. 3.4.7.1.1.0

darkcloud' Alıntı:
Yükleyen Arkadaşlar Eski versiyonla arasındaki farkları yazabilirlerse sevinirim. :)arkcloud:

Herhangi bir fark goremedim.harici ses sistemi problemi devam ediyor

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45
Cvp: 17MB130 connected anakart kullanıcılarına yeni güncelleme çıktı. 3.4.7.1.1.0

mesutank' Alıntı:
darkcloud' Alıntı:
Yükleyen Arkadaşlar Eski versiyonla arasındaki farkları yazabilirlerse sevinirim. :)arkcloud:

Harici Ses sistemi problemini cozebilen varmi ???

R Çevrimdışı

rotasmmm

Yeni Üye
3 Şub 2018
46

mesutank' Alıntı:
mesutank' Alıntı:

Harici ses sisteminde problemmi var ne gibi problem. Dün hepsiburadada indirim var dı bende bu tv kullanmak için samsung ms650 sipariş vermiştim.

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45

rotasmmm' Alıntı:
mesutank' Alıntı:
Harici ses sisteminde problemmi var ne gibi problem. Dün hepsiburadada indirim var dı bende bu tv kullanmak için samsung ms650 sipariş vermiştim.

Sinema ses sistemi baglantisinda tv nin sesi kapanmiyor.sinema ses sisteminin sesini tv den kontrol edemiyorsunuz.musteri hizmetlerini aradim bunun problem degil ozellik oldugunu soylediler sorunu cozemediler..

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45

Ado ustam lutfen beni bu izdiraptan kurtarin 
Eski vestel tv im bozuldu yenisini aldim fakat sinema ses sisteminin sesini kontrol edemiyorum eski vestel tv lerde yani daha once kullandigim cihazlarda cok guzeldi kulaklik cikindanbbaglanti yaptigimda tv hoparlor sesini kesip sinema ses sistemine yonlendirip sesi kontrol edebiliyordum fakat bu yeni mantik eziyet oldu tv den ve vestelden iyice nefret ettirme seviyesine getirdi yardimlarinizi rica ederim.cozum yok ise eher tv nin kasayi acip hoparlor ciiislarina 3.5mm soket baglayip tv hoparlorunu iptal edecegim.
Saygilarimla...

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45

mesutank' Alıntı:
Eski vestel tv im bozuldu yenisini aldim fakat sinema ses sisteminin sesini kontrol edemiyorum eski vestel tv lerde yani daha once kullandigim cihazlarda cok guzeldi kulaklik cikindanbbaglanti yaptigimda tv hoparlor sesini kesip sinema ses sistemine yonlendirip sesi kontrol edebiliyordum fakat bu yeni mantik eziyet oldu tv den ve vestelden iyice nefret ettirme seviyesine getirdi yardimlarinizi rica ederim.cozum yok ise eher tv nin kasayi acip hoparlor ciiislarina 3.5mm soket baglayip tv hoparlorunu iptal edecegim.
Saygilarimla...

Ado ustam bu cihazin anakart semasi varmidir .

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

mesutank' Alıntı:
mesutank' Alıntı:
Saygilarimla...

Canlı destek hattına yazdınızmı bu durumu, bu konudaki yaşadığınız soruna istinaden aynen MB9X anakartlarda olduğu gibi yazılım ile çözüm talep edebilirsiniz bireysel olarak.

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45

Ado' Alıntı:
mesutank' Alıntı:

Canlı destek hattına yazdınızmı bu durumu, bu konudaki yaşadığınız soruna istinaden aynen MB9X anakartlarda olduğu gibi yazılım ile çözüm talep edebilirsiniz bireysel olarak.

Bildirdim ustam .daha once vestelde bilgisayar teknisyeni olarak calistim . Canli destek malesef yardimci olamadi .servisteki ustalarim ile gorustum son cikan serlerin hepsinin bu sekilde oldugu soylendi .5+1 creative ses sistemini malesef kullanamiyorum. Ses ayari icin ses menusunden kulaklik kismindan sesi azaltip arttirabiliyorum .eger yazilim ile cozulemiyecek ise donanimsal olarak kendim anakart a mudahale edecegim inanin hic keyif vermiyor bu durum...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

mesutank' Alıntı:

Ado hocam fabrikadan yazilim temin edilip sorun cozulecekmis mh bilgilendirdi...

Elimden geleni yaptım, Sonuç ile ilgili bilgi lütfen :ok:

R Çevrimdışı

rotasmmm

Yeni Üye
3 Şub 2018
46
Jvc tv için Samsung ms-650 soundbar aldım tv ye hdmi arc den bağladım. Akıllı kumandayı aktif ettim. Sıkıntısız kullanıyorum. Tv açtığım an soundbar da açılıyor kapattığımda kapanıyor.
soundbarın sesini tv kumandasından açıp kapatabiliyorum.

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45

rotasmmm' Alıntı:
Jvc tv için Samsung ms-650 soundbar aldım tv ye hdmi arc den bağladım. Akıllı kumandayı aktif ettim. Sıkıntısız kullanıyorum. Tv açtığım an soundbar da açılıyor kapattığımda kapanıyor.
soundbarın sesini tv kumandasından açıp kapatabiliyorum.

Hayirli olsun iyi gunlerde kullanin.halen 3.5mm kulaklik problemim devam ediyor yazilim ile cozulecekti fakat donus olmadi :(

Geri
Üst Alt