Cvp: 17MB130 connected anakart kullanıcılarına yeni güncelleme çıktı. 3.4.7.1.1.0
Cevabınız için teşekkür ederim.
Ado' Alıntı:Darkgod' Alıntı:Öncelikle Merhaba, size bazı sorularım olacak cevaplarsanız sevinirim.
Jvc marka tv aldım ve üzerinde yüklü gelen versiyon 3.47.6.2 (eğer yanlış yere bakmıyorsam) ve sizin yüklediğiniz sürüm acaba 3.47.11.0 mı oluyor yani bende yüklü olan versiyondan daha yüksek değil mi ? Özetle yazılım güncellemem gerekiyor mu ? Güncelleme ile neler değiştiği bilgisi var mı acaba?
Emin olmanız için aşağıda bazı bilgileri paylaşıyorum.
SN: 7938754700664
Diğer sorularım,
Tv karton kutusunun üzerinde pass 2 diye yeşil bir etiket mevcut ve forumda açılmış olan Jvc tv konusunda bir etiket üzerinde pass 1 diye aynı etiket var bunların anlamı nedir acaba ?
Tv ilk kurulumunu sizin forumda bulunan yönergenize göre yaptım.İlk defa dahili ve tkgs olan bir tv kullanıyorum ve şuanda trt1 hd ve trt4k kanalları sinyal yok yazarak çalışmıyor. Hepsini detaylıca incelemedim ve fakat çoğu normal çalışıyor diye biliyorum. (Tek çanak ve doğrudan tv' ye bağlı kablo) Acaba ilk başta önceki yedeği kurdurduğumuz için mi böyle oldu ? Güncel tarama vs gerekir mi ?(Aslında Daha önce kullandığım harici uydu alıcısı için kanalları bilgisayar üzerinden düzenleyip atabiliyordum. Tkgs sisteminde böyle birşey var mı ? Zira kanalları tek tek kumanda ile düzenlemek sıkıntı benim için , hoş düzenlemeye izin veriyor mu onu daha denemedim.
Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
Merhabalar;
Yazılımı yükseltebilirsiniz veya bana kalırsa bu hali ile bir süre kullanıp daha sonra yüklerseniz en azından aradaki farkı hissedebilirsiniz.
TRT paketinde sorun yaşıyorsanız LNB polarite ayarı sorununuz vardır.
Yani Türkçesi, çanağın yanına gidip LNB yi biraz çevirmeniz yeterlidir.
Kanal tablsou gncellemek tv üzerinden oldukça basit, PC den uğraşmak yerine 5 dakikanızı ayırırsanız tv üzerinden rahatça halledebilirsiniz. :
Cevabınız için teşekkür ederim.