17MB130 3.44.6.0 Çekirdek Yazılım Çıktı

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Arkadaşlar Merhaba;

17MB130 internetli tv sahibi üyelerimiz için 3.4.4.6.0 sürüm çekirdek yazılım ÇEKİRDEK YAZILIM konu başlığımızda tarafımdan yayınlanmıştır.  :ok:

http://tavsiyeforumu.com/konu-vestel-mb82-kurtarma-mb100-mb110-mb120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.html

barbarosso Çevrimdışı

barbarosso 

Aktif Üye
7 Eki 2017
341
Ado' Alıntı:
barbarosso' Alıntı:
emeğinizi takdir edıyoruz adem hocam. 
mb130 nonconnect ürünler için de müjde bekliyoruz :heyo: .

saygılar selamlar.

Ben de en kısa zamanda sizwe müjde vermek istereim azizim. 
Takipteyim  :ok:

(Siz bu arada buraya seri no yazarmısınız, aklımda kalsın)

SN:7871503 700494       50 UHL500 Model  

Adem hocam panel tipleri ile ilgili konularınızı okudum.muhtemel benim panel de VA. Yan açılardan renkler gerçekten çok rahatsız ediyor.kırmızı oluyor fuşya ,ayrıca renklerin önünde sanki duman perdesi oluşuyor.netice olarak yeni çekirdek yazılımdan biraz da olsa renk geçişlerindeki bu rahatsız edici durum düzeltilir diye umuyorum.saygılarımla...

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
barbarosso' Alıntı:
Ado' Alıntı:
barbarosso' Alıntı:
emeğinizi takdir edıyoruz adem hocam. 
mb130 nonconnect ürünler için de müjde bekliyoruz :heyo: .

saygılar selamlar.

Ben de en kısa zamanda sizwe müjde vermek istereim azizim. 
Takipteyim  :ok:

(Siz bu arada buraya seri no yazarmısınız, aklımda kalsın)

SN:7871503 700494       50 UHL500 Model  

Adem hocam panel tipleri ile ilgili konularınızı okudum.muhtemel benim panel de VA. Yan açılardan renkler gerçekten çok rahatsız ediyor.kırmızı oluyor fuşya ,ayrıca renklerin önünde sanki duman perdesi oluşuyor.netice olarak yeni çekirdek yazılımdan biraz da olsa renk geçişlerindeki bu rahatsız edici durum düzeltilir diye umuyorum.saygılarımla...

Parametrelerde bir iyileştirme yapılabilirse yapılır ancak bu matlık sorunu daha çok Vestel'in kullandığı panellerden kaynaklı bence. Parlak paneller kullanıyor. Mat panel kullansa her ürününde keşke.

Geri
Üst Alt