logo isteği içinde yazılım istemeniz ilginç.17 mb 140 vestel tv için flaş dump lazım seri no:7770416700980 panael 23391030
VESTEL 32' 17MB140 İÇİN REGAL LOGO LAZIM ELİNDE OLAN PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM SAYGILAR YADA FİRMAM İÇİN LOGO NASIL YAPABİLİRİM SAYGILAR ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLERİM.
hocam dediğiniz işlemleri yaptım lakin olmadı1. Zip içesindeki spi klasörünü çıkartın logo spi nin içerisindedir.
2. USB bellek içerisine "spi" isimli klasörü kopyalayın
3. USB belleği Tv 'nin USB portuna takın
4. Uzaktan kumanda üzerinden menü ve 4-7-2-5 tuşlarına basarak servis menüsüne girin "USB operations" satırına inip OK tuşuna basın logo yüklenecektir.
5. Tv yi kumanda ile kapatın öndeki ledin direk yanmasını bekleyin tekrar çalıştırın tv yüklediğiniz logo ile açılacaktır.
Logo download link : [Gizli İçerik]
hocam dediğiniz işlemleri yaptım lakin olmadı
Emeğinize sağlık . Benimde Regal 17MB140 logoya ihtiyacım var ama Link boş diyor ama sorun bende mi ?1. Zip içesindeki spi klasörünü çıkartın logo spi nin içerisindedir.
2. USB bellek içerisine "spi" isimli klasörü kopyalayın
3. USB belleği Tv 'nin USB portuna takın
4. Uzaktan kumanda üzerinden menü ve 4-7-2-5 tuşlarına basarak servis menüsüne girin "USB operations" satırına inip OK tuşuna basın logo yüklenecektir.
5. Tv yi kumanda ile kapatın öndeki ledin direk yanmasını bekleyin tekrar çalıştırın tv yüklediğiniz logo ile açılacaktır.
Logo download link : *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Rica ederim.By_Trol,
By_Trol, Çok teşekkür ederim emeğinize ve yüreğiniz sağlık .. Yüzlerce hatta binlerce insana hiç bir karşılık beklemeden yardımcı oluyorsunuz özellikle siz Fikoloji ve Yokoono ustamızın gayretleri takdire şayan . Bende sizin bu gayretinizden ilham alıp çözdüğüm arızaları yazıyorum ki belki birilerine faydam olur .. Tekrar teşekkür ederim . Akşama verdiğiniz yazılımı deneyeceğim