1506G_8M_OSTCAM DUMP

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
8 mblik flash bellekli 1506G işlemci için 8 aylık OSTCAM bulunan bir yazılımdır,test edildi-onaylandı :) kumanda değişimi yok,kendi kumandası ile çalışıyor ,bendeki alıcı hometech 1200 modeli, 1506G işlemcili idi.

OSTCam aktif için:
Menu + Setting + Protocol
Burada OSTCAM seçilip kumandadan OK basılır.
Biss ve diğer şifreler menü için :
Menü +8+8+8+8 tuşlayın

1501.jpg

1502.jpg

1503.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Up (moda olduğu için böyle yazdım ,konu açılıyor arkasından Up deniliyor,bakayım nasıl oluyormuş Up demek diye :haha1 )

Hadi kaçtım,maç izliyeceğim :hihi

K Çevrimdışı

konnichiwa

Yeni Üye
12 Eki 2019
3
37
Yazılım için teşekkür ederim.Mümkünse 2 sorum olacaktı .
a) Bende Hometech ht1200se cihaz var bu yazılım benim cihazıma uyumlu mu acaba?
b) Bu yazılımı USB ile yükleme imkanımız yok mu ? rs232-3.5 mm jack kablo sahibi değilim ve daha önce hiç Loader ile yazılım yüklemedim.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Rica ederim,güle güle kullan ,atıl hometech hiç değilse birkaç zaman işe yarıyor :ok
1- En iyisi vidaları sök,plakete bak bakalım aşağıdaki foto gibi bir yazı varmı(altı kırımızı çizdim),varsa işlemcisi 1506dır .
ht1.jpg

2- Kendi yazılımı dışında çevirme yapılamıyor,en azından ben yapamadım daha,ama en iyisi rs232 ile atmaktır,çünkü bir hata durumunda ve flash da sağlamsa tekrar tekrar yazarsın pc ,ile ,bence en iyi yol rs232 :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
OSTCAM işin aslında ahım-şahım bir şey değil ama evde boşta veya "ne yapayım aldık işte" denilen HT ile en azından bazı şeyleri açmak için süper bir olay :hihi
Dediğim gibi,buna en iyisi pc -laptop ve rs232 ile yazılım atmaktır,rs232-usb-PL2303 arabirim GG gibi sitelerden rahatlıkla alınabilir,tavsiye de ederim :ok

L Çevrimdışı

Luccc

Yeni Üye
18 Eki 2019
7
29
Bana yardımcı olabilir misiniz ht 1200 se ye ostcam atmakine istiyorum

L Çevrimdışı

Luccc

Yeni Üye
18 Eki 2019
7
29
Bu yazılımı flaş la atmaya çalıştım %5 geliyor dosya yok diyor ne yapmam lazım yardımcıolur musunuz arkadaşlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rica ederim,güle güle kullan ,atıl hometech hiç değilse birkaç zaman işe yarıyor :ok
1- En iyisi vidaları sök,plakete bak bakalım aşağıdaki foto gibi bir yazı varmı(altı kırımızı çizdim),varsa işlemcisi 1506dır .
ht1.jpg

2- Kendi yazılımı dışında çevirme yapılamıyor,en azından ben yapamadım daha,ama en iyisi rs232 ile atmaktır,çünkü bir hata durumunda ve flash da sağlamsa tekrar tekrar yazarsın pc ,ile ,bence en iyi yol rs232 :ok

Yazılımı flaş la yükleyemedim yardımcı olur musunuz

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu yazılımı flaş la atmaya çalıştım %5 geliyor dosya yok diyor ne yapmam lazım yardımcıolur musunuz arkadaşlar

Yazılımı flaş la yükleyemedim yardımcı olur musunuz
Usb ile yüklemez ,rs232 ile yükleyeceksin :)

L Çevrimdışı

Luccc

Yeni Üye
18 Eki 2019
7
29
L Luccc ;
Aşağıdaki aparattan al bir tane,elinde bulunsun :)

L Luccc ;

L Luccc ;

Bunu pc ye bağlayıp sonra da uyduya mı atacam bi yardımcı olur musunuz nasıl tam olarak

L Çevrimdışı

Luccc

Yeni Üye
18 Eki 2019
7
29
L Çevrimdışı

Luccc

Yeni Üye
18 Eki 2019
7
29
Bunu pc ye bağlayıp sonra da uyduya mı atacam bi yardımcı olur musunuz nasıl tam olarak söyleyebilir misiniz

Geri
Üst Alt