7999tl den 8299tl te fiyat yükseltmelerinin makul bir açıklaması da olamayacağına göre ben tüketicilerin yerinde olsam A101 in bu saygısızlığı, çıkarcılığı ve vurdumduymazlığı karşısında bu ürünü satın almazdım.
Birisi bana izah etsin, zaten ellerinde olan ama geçen sefer SATMADIKLARI bu televizyon ile ilgili mazot, dolar, faiz ve dıj güjler anlamında hiçbir değişiklik olmamasına rağmen aradaki bu 300tl farkın açıklaması nedir?
Almayın kardeşim, Almayın ki tepkinizi anlasınlar.
İnsanımızda sürekli olarak aylardır bu psikolojik baskı var. ''Hemen almalıyım yoksa fiyat yükselecek''
E dostlar işte bu açgözlü çıkarcı firmaların da ZATEN ELLERİNDE OLAN MALI size daha yüksek fiyat ile satma nedenleri bu, şu televizyonu iki ay almasanız ne olur mesela?
Samimiyetle söylüyorum bakın dolarda yakıtta faiz oranlarında vs, bu açgözlü marketlerin KENDİ RAFLARINDAKİ fiyatları şişirmeleri dışında ülkede rakamsal anlamda bir değişiklik yok, o halde bu ÜRÜN BAŞINA 300TL olan fiyat farkı nasıl açıklanabilir?
Geçen sefer vatandaşın ürüne olan ilgisini gördüler, şimdi bunu fırsata çeviriyorlar.