1000 Mbps internet için internet sağlayıcı önerisi

Muhammet Sarıçam Çevrimdışı

Muhammet Sarıçam 

Süper Üye
20 May 2018
751
34
Evet hocam. Kablosuz olarak (modemin hemen yanında ): Max 600 mb/s ort: 551 mb/s upload 54 8ms - modeme 10 metre uzaklıkta: Ort 150 mb/s Max 200 mb/s 53 upload 7ms.

Arkadaşlar millenicom davet kodumu kullanarak indirimli bir şekilde internet kullanabilirsiniz

DAVET KODU : 09FB4B05

İsim : Ceyhan

Arkadasinizi Millenicom'a getirin, 12 aya kadar indirimli internet firsatindan yararlanin! Kampanya indirim kodu 09FB4B05 Arkadasinizin bu kodla beraber, 'den veya 0850 333 0 334 numarali cagri merkezimizden basvurmasi ve basvurunun tamamlanmasi gerekmektedir. Detayli bilgi icin:
Davet kodunu kullandım 👍🏼

Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
859
Gpon altyapısı olması zorun değil mi.?
Ben cevap vereyim :) Kablonet Telekom alt yapısından Fiber FTTH/DSL veriyor artık. Kablo TV olayınıda şu şekilde çözmüş; Yanında da "TV Heryerde" uygulamasını veriyor.

fiber-1.jpg

fiber-2.jpg

MKTanyildizi Çevrimdışı

MKTanyildizi 

Yeni Üye
19 Kas 2024
9
Kardeşim millenicom kullanıyorum. En basit arızalarda 549TL faturaya yansıtıyorlar bilgin olsun. Hele başımdan geçen yeni bir olay var; dışardaki arızayı bana bina içi diye takmaya çalıştılar ortalığı ayağa kaldırdım. Bence uzak dur derim. Üstelik birde kalkıp "Telekomdakiler bize bina içi dediler" gibi bir saçmalıktan söz ettiler gittim kayıtları kontrol ettim öyle bir şey yoktu. Yani senden koparmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Daha önce 4 yıl boyunca TürkNet kullandım hiçbir sorun yaşamamıştım. Eğer sizde Türknetin kendi altyapısı varsa direk onu kullan derim. Süperonline altyapısı varsa oda iyidir.

Yine takdir senin tabii ki.

E Çevrimdışı

Elweald

Aktif Üye
12 Haz 2024
85
24
Bende servis sağlayıcının verdiği router’a ek TPLink BE25 sipariş verdim. Uç noktalarda wifide sorun oluyor
hocam bende de fibere bağlandığım için bazen sorun yaşıyorum kesinti olabiliyor ama fiberden aldığım için bir diş çekse bile gayet sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. ondan dolayı modemi değiştirme gereği duymadım

Davet kodunu kullandım 👍🏼
çok sağol hocam teşekkür ederim

Kardeşim millenicom kullanıyorum. En basit arızalarda 549TL faturaya yansıtıyorlar bilgin olsun. Hele başımdan geçen yeni bir olay var; dışardaki arızayı bana bina içi diye takmaya çalıştılar ortalığı ayağa kaldırdım. Bence uzak dur derim. Üstelik birde kalkıp "Telekomdakiler bize bina içi dediler" gibi bir saçmalıktan söz ettiler gittim kayıtları kontrol ettim öyle bir şey yoktu. Yani senden koparmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Daha önce 4 yıl boyunca TürkNet kullandım hiçbir sorun yaşamamıştım. Eğer sizde Türknetin kendi altyapısı varsa direk onu kullan derim. Süperonline altyapısı varsa oda iyidir.

Yine takdir senin tabii ki.
hocam ilk defa duydum böyle bir şikayet böyle bir durumla karşılaşırsam zaten direkt iptal ederim benlik bir sıkıntı yok
ek olarak bende turknet kullanıyordum fakat 100 lük veriyorlardı yetmediği için turknetin kendi altyapısıda olmadığı için millenicomu tercih ettim eğer turknet altyapı yaparsa tabiikide onu tercih edeceğim

Muhammet Sarıçam Çevrimdışı

Muhammet Sarıçam 

Süper Üye
20 May 2018
751
34
hocam bende de fibere bağlandığım için bazen sorun yaşıyorum kesinti olabiliyor ama fiberden aldığım için bir diş çekse bile gayet sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. ondan dolayı modemi değiştirme gereği duymadım

çok sağol hocam teşekkür ederim

hocam ilk defa duydum böyle bir şikayet böyle bir durumla karşılaşırsam zaten direkt iptal ederim benlik bir sıkıntı yok
ek olarak bende turknet kullanıyordum fakat 100 lük veriyorlardı yetmediği için turknetin kendi altyapısıda olmadığı için millenicomu tercih ettim eğer turknet altyapı yaparsa tabiikide onu tercih edeceğim
Bende çok tutarsız bu wifi. Keenetic Hopper bile çare olamadı. Ayarlanını yanlış yapıyorum desem, Vdsl’de sorun yoktu. İşin içinden çıkamadım yaptım bir delilik 10 bin liraya BE25 aldım. Wifi7 ileriye dönük yatırım gibi.

Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
859
vodafone garip bir şekilde bana en fazla 100 lük veriyor hocam millenicomdan yana kullandığım tercihimi şuanda da 10 numara devam ediyor bi sıkıntı görmedim
MKTanyildizi MKTanyildizi n yaşadığı sorunu bende yaşadım. Arıza olduğunda umarım bina içerisinde kamera vardır. Kayıtlardan İçeri girip girmediklerini görürsünüz. Saha dolabında veya portlarda arıza olsa bile bina içerisinde arıza var diye sizden para talep edebiliyorlar, benden ettiler. Dikkatli olun.

Geri
Üst Alt