tamamdır hocam teşekkür ederim se modeli en iyi seçenek midir o zamaneko sisteme uygun tercih yap çünkü alacağın saatin bazı özellikleri sadece o markanın telefonlarında çalışmakta.
Örneğin Samsung Watch tansiyon, uyku düzeni gibi özellikler samsung telefon olmadan çalışmıyor.
tamadır hocam teşekkür ederimWatch 8 bütçenizi biraz geçebilir, Watch 7 de uygundur.
Çok doğru yazmışsın. Samsung, Huawei, vb.. hangi telefon kullanılıyorsa onun saati alınmalı.eko sisteme uygun tercih yap çünkü alacağın saatin bazı özellikleri sadece o markanın telefonlarında çalışmakta.
Örneğin Samsung Watch tansiyon, uyku düzeni gibi özellikler samsung telefon olmadan çalışmıyor.
Rica ederim.tamadır hocam teşekkür ederim
Aman ne yaptınnn pazar sabahı aldım, gecede takılı kalıyor, bugün salı %45 deApple Watch'ta uyku ölçümü de yapmak isterseniz günde 2 kez şarj edersiniz.
İyi he apple'a göre, benim Galaxy Watch 6 anca 3 gün dayanıyor. AOD açıksa 2 gün.Aman ne yaptınnn pazar sabahı aldım, gecede takılı kalıyor, bugün salı %45 de
Aşırı iyi ama bana pek mümkün gelmedi çünkü fabrika verisi zaten normal kullanımda 18 saat. Düşük güç modunda ise 36 saat. Sizin durumunuzda saat 60 saattir kullanımda ve halen 45% şarj görünüyor. Kesinlikle mümkün değil sanırım saatin telefon ile bağlantısını kapattınızAman ne yaptınnn pazar sabahı aldım, gecede takılı kalıyor, bugün salı %45 de
Optimize edince mümkün Sağlık ve bul haricindeki tüm herşeyin arka planda çalışması kapalı. Gerekde yok, bildirim gelince uyarıyor, arama olunca uyarıyor zaten, saatten müzik dinlemem, ekran ışığı kısık.Aşırı iyi ama bana pek mümkün gelmedi çünkü fabrika verisi zaten normal kullanımda 18 saat. Düşük güç modunda ise 36 saat. Sizin durumunuzda saat 60 saattir kullanımda ve halen 45% şarj görünüyor. Kesinlikle mümkün değil sanırım saatin telefon ile bağlantısını kapattınız
Veya arka planda çalışan tüm uygulamaları, bildirimleri, bilek hareketi ile ekran açılışı gibi özellikleri kapadınız. Normal kullanımda bataryasının 48 saatten fazla gitmeyeceğine adım kadar eminim
Apple Watch olmaktan çıktı, Casio'ya döndü yaniOptimize edince mümkün Sağlık ve bul haricindeki tüm herşeyin arka planda çalışması kapalı. Gerekde yok, bildirim gelince uyarıyor, arama olunca uyarıyor zaten, saatten müzik dinlemem, ekran ışığı kısık.
GT3 PRO'da sürekli ölçümü açtığımda şarj süresi yarıya iniyor.Apple Watch olmaktan çıktı, Casio'ya döndü yani
Onun çalıştırdığı sağlık uygulamaları da yarım zaten hocam, sadece kafasına estiği zaman nabız numunesi alıyor. Adım, kalori, 5-10 dk'da bir nabız numunesi, uyku ve eğer açıksa arada bir oksijen numunesi dışında ölçtüğü bir sağlık parametresi yok. Sürekli nabız, sürekli stres, sürekli nefes sayısı, uykuda sürekli hrv gibi önemli veriler yok.
Fakat her şeye rağmen o saat için çok çok iyi bir batarya süresi.