10.000 TL civarına uzun omurlu TV tavsiyesi

aliytrklkmz

Yeni Üye
Puan 13
Çözümler 0
aliytrklkmz
Annem ile babamın kullanımı için maksimum 10 bin tl civarına 32-45 inç arası bir TV arıyorum. En büyük beklenti uzun ömürlük olup sorun çıkarmaması önerebileceğiniz marka/model var mı? Bi fiyata onvo, sunny ve NeXT markasının pek çok ürünü var ama kaliteleri, servisleri nasıldır?

O markaların hepsinin üretim mantığı kullan-at şeklindedir.
Vestel veya Arçelik üretimlerine bakın.
Ömür konusu biraz şans işi, 10 yıl giden de var 4 yıl giden de.
Ürünü kullanmadığınız vakitlerde prizden çekin, en iyi korumayı sağlamış olursunuz.

Kesinlikle dogru cihazın fisini aksamları yatarken çeksinler sabah taksınlar

Bu ürünlerin yanında akıllı priz de alırsanız TV yi kapattıktan bir süre sonra otomatik elektriğini keser o şekilde prizden çekme derdiniz de olmaz. Samsung LG fiyatları nasıldır bilmiyorum denk düşürürseniz en ömürlüleri onlar oluyor. Hangi TV alırsanız alın Arka plan ışığını kısmanızı öneririm. Çoğu TVde ekonomik mod olarak geçiyor. LEDlerin ömrünü epey bir artırır

Hangi TV alırsanız alın Arka plan ışığını kısmanızı öneririm. Çoğu TVde ekonomik mod olarak geçiyor. LEDlerin ömrünü epey bir artırır
Led parlaklığını %80 üzerine asla çıkarmam eski olan tv 12 yıllık orjinal ledleriyle devam ediyoruz.

Herkese yorumu için çok teşekkür ederim. Onvonun 40VL80F2FA model bir televizyonunu aldim. Biraz kullandıktan sonra deneyimlerimi de paylaşırım :)

Herkese yorumu için çok teşekkür ederim. Onvonun 40VL80F2FA model bir televizyonunu aldim. Biraz kullandıktan sonra deneyimlerimi de paylaşırım :)
Keşke Google TV veya Android TV alsaydınız. En azından smartı daha uzun süre gidebilirdi. Yine de hayırlı olsun, güzel günlerde kulllanın.

Led parlaklığını %80 üzerine asla çıkarmam eski olan tv 12 yıllık orjinal ledleriyle devam ediyoruz.
Hem mühendislik hem de ürün kalitelidir usta. Ledler iyi soğutuluyordur kesin. Isı led çipin ömrünü çok etkiliyor.

Geri
Üst Alt