Televizyon Teknisyeni
Yeni Üye
- 20 Mar 2022
- 325
- 20
arkadaşlar merhaba oyuncu bilgisayarım için fiyat performans ssd tavsiyesi istiyorum teşekkürler
E tabi konuyu açan arkadaş ucu açık bir soru sorduğu için bu ürünü önermeniz gayet normal.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
şu ürün ara ara stoğa giriyor 1200 lira olması lazım
Bir şey demiyorum bak ,sustumE tabi konuyu açan arkadaş ucu açık bir soru sorduğu için bu ürünü önermeniz gayet normal.
Televizyon Teknisyeni M2 NVME mi istiyorsun , Sata SSD mi istiyorsun, yoksa Extarnal harici Sata & NVME mi istiyorsun. teraspy serzenişte bulunması normalmış
Bunu yazmayaydın üstadım, ben de wd green diyecektimE tabi konuyu açan arkadaş ucu açık bir soru sorduğu için bu ürünü önermeniz gayet normal.
Televizyon Teknisyeni M2 NVME mi istiyorsun , Sata SSD mi istiyorsun, yoksa Extarnal harici Sata & NVME mi istiyorsun. teraspy serzenişte bulunması normalmış
Aha... Nvme'sinden satasına hepsi varmış ya leee... Makara yapayım derken makara olacağıdım. Benim en son bildiğim wd green mekanik idi. Arada mağaramdan çıksam iyi olacak.Bunu yazmayaydın üstadım, ben de wd green diyecektim
Geçen arkadaşa aldırdım,1tb = 1700Tl ,onu da oğlum söyledi, "baba selman atıya söyle bunu kaçırmasın" dedi, hatta "istiyorsan sana da alalım bundan" dedi,istemedim,ama bana göre bedava aldı arkadaşım, 50gb ayırıp debian12 kurdum, gerisini her yerde kullansın diye ntfs olarak formatladım (keşke aldırsaydım da diyorum ama geçti artık )Aha... Nvme'sinden satasına hepsi varmış ya leee... Makara yapayım derken makara olacağıdım. Benim en son bildiğim wd green mekanik idi. Arada mağaramdan çıksam iyi olacak.
sata olursa daha iyi olur m2 slotu doluE tabi konuyu açan arkadaş ucu açık bir soru sorduğu için bu ürünü önermeniz gayet normal.
bende sunayım bitaneUmut Barış metin7 Yeni önerilerinizi alalım
870 EVO diyecektim ama Sata SSD fiyatları uçmuş. Benden Passss
teraspy
Sunsaydın ya mübarekbende sunayım bitane
bende ozaman evo870 diyormSunsaydın ya mübarek
Ben de sana alo diyorumbende ozaman evo870 diyorm