1 Ekim Kupon satışları başladı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ofis76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ofis76

Aktif Üye
Puan 63
Çözümler 1
ofis76
Merhabalar,
11.11 için bu sabah kupon satışları başlamış ve tükenmiş.

Tık hızında kuponlarsa 11:30 - 15:30 - 18:30 - 21:30 açılacak bilginize.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

ben şansa 111 tl lik kuponu 1 tl ye aldım :)

Ben kaçırdım sabahı bekliyorum. Tık hızından da yanlış kupon aldım :) başkada vermiyor 15:30 u bekliyorum akşam 20:00 de kuponçarkı var 1 hafta esirim :) bir şeyler yakalamak için.

Ben kaçırdım sabahı bekliyorum. Tık hızından da yanlış kupon aldım :) başkada vermiyor 15:30 u bekliyorum akşam 20:00 de kuponçarkı var 1 hafta esirim :) bir şeyler yakalamak için.

geçen yıl epey eşya almıştım ancak böyle kampanyalar psikolojimi etkiliyor.Almam mecbur değilken mecbur gibi hissediyorum alamayınca da çıldırıyorum:krokop
Neyse ne geldi hoş geldi.En kötü erzak alışverişi sabundu detarjandı ampül avize , süpürge makinasına toz torbası falan alıyorum.Giyim eşyası biraz zor oluyor denemek almak sakıncalı iade vs zor oluyor.

bakalım artık kampanya bitinceye kadar hazır asker gibiyim:hihi

geçen yıl epey eşya almıştım ancak böyle kampanyalar psikolojimi etkiliyor.Almam mecbur değilken mecbur gibi hissediyorum alamayınca da çıldırıyorum:krokop
Neyse ne geldi hoş geldi.En kötü erzak alışverişi sabundu detarjandı ampül avize , süpürge makinasına toz torbası falan alıyorum.Giyim eşyası biraz zor oluyor denemek almak sakıncalı iade vs zor oluyor.

Bende televizyon için ekran koruyucu cam peşindeyim. O zamana kadar başka ihtiyaçlar çıkar sanırım.

şimdi bu kuponu alınca 40 gün sonramı alışveriş yapacağız.

bana şimdi lazım 750 tl alışveriş yapacağım .

Amaç bu zaten... :danger

Arkadaşlar Özellikle evinde küçük çocuğu bebeği olanlar TV nize Mutlaka Bir Ekran Koruyucu Almanızı Tavsiye ederim alın pişman olmassınız.

Geri
Üst Alt